Nordisk Lån

Stærke side: Lave renter
Lånebeløb: 50.000 kroner
Løbetid: 72 måneder

Hos Nordisk Lån har de lave renter, og du kan låne helt op til 50 tusinde kroner. Der er mulighed for afbetale over 72 måneder, og ud kan betale ud når du har lyst. Nordisk Lån tilbyder altså derfor en meget fleksibel måde at låne penge på. Inde på deres hjemmeside er det muligt at finde informationer omkring deres lån, hvis det er sådan at man godt kunne tænke sig at vide mere omkring Nordisk Lån.

Hvem kan låne hos Nordisk Lån

Når du er fyldt 18 år kan du låne penge hos Nordisk Lån. Altså når du er blevet myndig. Derudover, så er der et krav om at man skal have fast bopæl i Danmark. Og selvfølgelig så må man ikke være registreret i RKI, hvis man gerne vil låne penge hos Nordisk Lån. Der er også et krav til at man skal have en årlig indkomst over 150 tusinde kroner.

Overskuelig oversigt over lån

Hos Nordisk Lån er det muligt at finde materiale som deres betalings tabeller, som giver dig et godt oversigt over de forskellige ydelser på lån samt størrelsen på lånet. Her kan du se hvor stort kreditaftalens beløb er ved de forskellige lånebeløb.

Ansøgningsprocessen er meget nem

Processen er meget nem hos Nordisk Lån. Når du har udfyldt dine informationer på deres hjemmeside, så er du kun få step fra at modtage dine penge på kontoen. Du får adgang med dit NemID, hvilket også er med til at give dig et hurtigt svar på din ansøgning. Udbetaling sker typisk dagen efter at du har foretaget din ansøgning. Hvis du har nogen spørgsmål til selve ansøgningsprocessen eller information hvor du ikke kunne finde den fornødne information på deres hjemmeside, så har de en support som er hurtigt til at svare på spørgsmål.