Fokuslån

Stærke side: Vælg afdragsfri periode
Lånebeløb: 75.000 kroner
Løbetid: 80 måneder

Hos Fokuslån kan du låne helt op til 75 tusinde kroner. Hvor du har mulighed for at betale af på lånebeløbet over 80 måneder. Du har endda mulighed for at vælge en afdragsfri periode, helt som det passer dig.

Lån som det passer dig

Det gode ved Fokuslån er at man kan låne som det passer end. Hos Fokuslån kan man låne op til 75.000 kroner lige når det er at man har brug for det. Yderligere har man muligheden for også at låne mindre med penge hvis man ikke har brug for så mange penge. Man kan faktisk låne helt ned til 10.000 kroner, hvis man bare lige er ude efter at få dækket måneden ind.

Betal når du har lyst

Når du låner penge hos Fokuslån, så har du altid muligheden for at betale hele summen tilbage af din restgæld når du har lyst. Derfor hvis du står og mangler 10.000 kroner i slutningen af måneden, så kan du faktisk godt kan have lånet i få dage. Efter et par dage betaler du hele beløbet tilbage, og så undgår du en masse renter. På den måde kan det blive et meget billigt lån, hvis det er sådan at du står og mangler nogle penge.

Vælg din rente og evt. afdragsfri periode

Du kan også hos Fokuslån vælge at tage en afdragsfri periode, hvis det er sådan at du det næste stykke tid vil foretrække ikke at skulle afdrage på dit lån. Hvilket kan være meget smart, hvis man kan se at det bliver presset med at få råd til det hele hvis også man skal afdrage på sit lån.

Fokuslån giver mange muligheder, og det er let!

Det er værd at give Fokuslån et kig. De giver deres kunder rigtig mange muligheder, som gør det at være kunde hos Fokuslån til en rigtig god oplevelse. Det er super let at være kunde ved Fokuslån. Med 3 step har du dit lån som du søger. Klik ind på deres hjemmeside og se hvor let det er. Herinde vil du også kunne finde mere dybdegående information omkring dem.