Aktivt Lån

Stærke side: Svar på 2 minutter
Lånebeløb: 50.000 kr.
Løbetid: 72 mdr.

Hos Aktivt Lån er det nemt at ansøge om et lån

For at ansøge om et lån skal du blot udfylde den meget simple formular som de har på deres side. Ansøgningen er hurtig og nem. Der er ikke så meget man skal have forberedt, det kan man gå igang med lige med det samme. Du kan ansøge som et lån på deres hjemmeside hvis du er over 18 år, og har en fast indkomst. Det er et krav dog at man skal være bosat i Danmark. De tilbyder desuden heller ikke lån hvis man er registret i RKI eller andre registre som dårlige betaler. Du kan derfor kun ansøge om et lån ved Aktivt Lån hvis du ikke allerede i forvejen er registeret som en dårlig betaler. Der bliver for din egen skyld gennemgået en kredit vurdering, sådan at alle der ansøger er taget stilling til om de har muligheden, og samt hvorvidt det er ansvarligt at give et lån.

Svar på 2 minutter hos Aktivt Lån

Den stærke side ved at låne penge hos Aktivt Lån er helt klart deres svartid. Deres ansøgnings proces er super hurtig. Du har svar allerede inden for 2 minutter når ansøger om et lån ved Aktivt Lån. Det kan have en stor betydning, hvis det er at man skal bruge pegne lidt i en fart. Når man ansøger om at låne penge, så er det jo fordi at man står og skal bruge dem, og det betyder at man gerne vil have at det går som hurtigt som muligt. Derfor er det en stor fordel når man allerede inden for 2 minutter kan vide om man er blevet accepteret eller ej. Det er en stor fordel når man står og skal låne penge med det samme. Det kan være at man har en regning som skal betales inden at den bliver forfalden, så er det godt at man kan låne hurtigt med Aktivt Lån.

Det kan være at man er på farten og skal bruge pengene for at kunne komme videre der hvor man er. Her er Aktivt Lån også god, fordi når du har fået en godkendelse på din ansøgning, så har du pengene indenfor 24 timer. Derfor er det en stor hjælp for dem som står og mangler et lån hurtigt.

Sikkerhed med krypteret forbindelse ved ansøgning om lån

Når du er igang med at ansøge om et lån hos Aktivt Lån så bliver dine data behandlet med sikkerhed. Forbindelsen til serveren er krypteret, sådan at der ikke er nogen der kan opsnappe dine oplysninger. Yderligere kan du anvende dit nemid når du ansøger om dit lån, som øger sikkerheden endnu mere. På den måde er det super sikkert at låne penge hos Aktivt Lån. Hvis du underskriver med dit nemid, så giver Aktivt Lån dig også dine penge på den samme dag som du ansøger.

Hos Aktivt Lån er der også en god support som man altid kan ringe til, skulle man have nogle spørgsmål angående det lån som man godt kunne tænkte sig at optage. Derudover, er de også altid klar til at hjælpe en hvis man allerede har optaget sit lån og f. eks. godt kunne tænke sig at betale hele beløbet tilbage, fordi at man ikke længere har brug for lånet længere.

Man kan låne helt op til 50 tusinde kroner uden at skulle have dokumentation klar. Du kan derfor selvom du ikke har dine dokumenter med godt allerede med det samme ansøge om det lån, som du godt kunne tænke dig at optage. Inde på Aktivt Lån's hjemmeside er det muligt at læse mere omkring deres ydelser og lån.